BACK

Φλογέρες Καισαρείας

Η γνωστή παστουρμαδόπιτα αλλά σε ατομική φλογέρα. 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.8 (8 votes)

Συστατικά:

6 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση
6 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
6 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
6 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βαζουμε δύο φύλλα  κρούστας το ένα πάνω στο άλλο, απλώνουμε πάνω μια φέτα κασέρι, μια φέτα παστουρμά, την ντομάτα, αλοίφουμε όλες τις γωνίες με λάδι και κλείνουμε σαν μπουρεκάκι - φλογέρα.
Τα λαδώνουμε καλά κι απ έξω και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά. 

Tips

Στον ΜΙΡΑΝ θα βρείτε και άοσμο παστουρμά