BACK

Φρουτοσαλάτα με καρπούζι και τσίπουρο

Κατακόκκινο, ζουμερό, δροσερό, γλυκό καρπούζι σε προκαλεί συνεχώς να το γευτείς. Σήμερα το φτιάχνουμε φρουτοσαλάτα με καρπούζι και τσίπουρο.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.3 (3 votes)

Συστατικά:

500 γρ. καρπούζι κομμένο σε κυβάκια
2 αγγούρια καθαρισμένα από τα κουκούτσια κομμένα κυβάκια
5 κ.σ. παγωμένο τσίπουρο
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.κ. βάμμα βανίλιας
2 κ.σ. μέντας ψιλοκομμένη

Οδηγίες:

Σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το τσίπουρο με την ζάχαρη και το βάμμα κι ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε το καρπούζι, κι αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον. Την ώρα του σερβιρίσματος πασπαλίζουμε με την μέντα.

Προέλευση:
Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: 
Ειδικές κατηγορίες: