BACK

Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.8 (5 votes)

Συστατικά:

 

200 γρ. κρέμα γάλακτος

120 γρ. καπνιστός σολομός
220 γρ. φαρφάλες
10 γρ πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
1 σφηνάκι γκράπα
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
σχοινόπρασο για γαρνιτούρα

 

Οδηγίες:

Βράζουμε σε τηγάνι την κρέμα γάλακτος με την πάπρικα.

Προσθέτουμε το σολομό και λίγο αλάτι.

Όταν δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά.

Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα.

Σβήνουμε με γκράπα.

Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.