BACK

Nikki Rose

Η Nikki Rose είναι Ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα, επαγγελματίας chef και συγγραφέας. Είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθυντής του «Crete’s Culinary Sanctuaries » στην Κρήτη.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

 Έχει οργανώσει σεμινάρια για την διατήρηση της μαγειρικής τέχνης από το 1997, παρουσιάζοντας chefs από τον Λευκό Οίκο, το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Μαγειρικής, Johnson & Wales και Notter School.

 

Έχει αποφοιτήσει από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Μαγειρικής και έχει εργαστεί στην Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σαν Φρανσίσκο και τη Ουάσιγκτον. Τα άρθρα της διαπραγματεύονται θέματα για τον πολιτισμό, την γεωργία και το περιβάλλον. Έχουν δημοσιευθεί στο Slow Food, Στιγμές (Κρήτη), κά.

 

Η Rose δημιούργησε το «Cretes Culinary Sanctuaries» για να παρουσιάσει την δουλειά εκείνων των ανθρώπων που με αφοσίωση καλλιεργούν και προστατεύουν τη γη. Ετοιμάζει ένα βιβλίο και ένα ντοκιμαντέρ.

 

Το «Cretes Culinary Sanctuaries» παρουσιάζεται στην κρατική τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας σε μια σειρά μαγειρικής από διάφορες χώρες που ονομάζεται “Taste Takes Off”.

 

Η Rose δίνει συχνά διαλέξεις για τον τουρισμό σε διεθνή συνέδρια μεταξύ των οποίων και στο World Tourism Forum for Peace and Sustainable Development.

 

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις