BACK

Γεωργόπουλος Σίμος

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Ο Σίμος Γεωργόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρχικά απασχολήθηκε στην επιχείρηση της οικογενείας του, όμως τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε και αναπτύχθηκε ο μεγάλος "έρωτας" με το κρασί, διοργανώνει γευσιγνωσίες που αφορούν τόσο τον ελληνικό όσο και το διεθνή αμπελώνα. Από τα τέλη του 1999 εργάζεται σαν σύμβουλος οίνου στην Οινοτράπεζα Παυλίδη. Παράλληλα αρθρογραφεί στην εφημερίδα "Καθημερινή", καθώς και στα περιοδικά "Hotel & Restaurant" και "O κόσμος του golf".

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις