BACK

Μπιφτέκι με κιμά κοτόπουλο

Δείτε την μοναδική συνταγή του Βασίλη Καλλίδη για να πετύχετε το πιο μαλακά μπιφτέκια με κιμά από κοτόπουλο που θα λιώνουν στο στόμα.
 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.6 (21 votes)

Συστατικά:

600 γρ. κιμάς κοτόπουλου
1 κολοκυθάκι τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 πατάτα τριμμένη
1/2 σκελίδα σκόρδο
λίγος μαϊντανός
λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο 
1 αυγό
αλάτι και πιπέρι
2 - 3 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα λαχανικά, τον μαϊντανό και τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για 5 - 6 λεπτά από κάθε πλευρά.