Κολοκυθάκια με κιμά και γιαούρτι σκορδάτο
Δημοσιέυτηκε: Wed, 07/16/2014 - 13:16 || Ενημερώθηκε: Wed, 09/03/2014 - 14:46
Ιδανικό μεσημεριανό πιάτο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
Συστατικά:
8 κολοκυθάκια, μέτρια, πλυμένα και κομμένα στις άκρες
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, τριμμένο
300 γρ. κιμάς, μοσχαρίσιος
4 ώριμες ντομάτες, περασμένες από τον μύλο των λαχανικών, ή ½ κουτί κονκασέ, πολτοποιημένο
2 κ.κ. πελτέ ντομάτας
1 κ.κ. ζάχαρη
½ κ.κ. μπαχάρι, τριμμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
Οδηγίες:
Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 10-15 λεπτά, προσέχοντας να μη λιώσουν.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ....
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: