BACK

Κολοκυθάκια με κιμά και γιαούρτι σκορδάτο

Ιδανικό μεσημεριανό πιάτο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.5 (2 votes)

Συστατικά:

 

8 κολοκυθάκια, μέτρια, πλυμένα και κομμένα στις άκρες  
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, μεγάλο, τριμμένο
300 γρ. κιμάς, μοσχαρίσιος
4 ώριμες ντομάτες, περασμένες από τον μύλο των λαχανικών, ή ½ κουτί κονκασέ, πολτοποιημένο
2 κ.κ. πελτέ ντομάτας
1 κ.κ. ζάχαρη
½ κ.κ. μπαχάρι, τριμμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total
2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες

Οδηγίες:

Βράζουμε τα κολοκυθάκια σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 10-15 λεπτά, προσέχοντας να μη λιώσουν.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ....

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/

 

Σεφ  Δημήτρης Σκαρμούτσος