BACK

Καλύτερη σάλτσα με ξίδι βαλσαμικό και μέλι δεν υπάρχει

Η καλύτερη σάλτσα φτιαγμένη μόνο με μπαλσάμικο και μέλι. Τόσο νόστιμη που θα την τρώτε σκέτη με το κουτάλι. Δοκιμάστε την ακόμα και πάνω από παγωτό φράουλα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.6 (8 votes)

Συστατικά:

1 φλ. βαλσαμικό ξύδι
1 φλ. μέλι

Οδηγίες:

Σε βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βράζουμε το βαλσαμικό ξύδι μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει τελείως το μέλι.
Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει ανακατεύοντας που και που, μέχρι να πήξει ελαφρά περίπου 25 λεπτά. Το μεταφέρουμε σε αποστηρωμένο βαζάκι.  

Tips

Το σερβίρουμε κρύο με όλα μας τα ψητά, αλλά το χρησιμοποιούμε και σαν μαρινάδα .