BACK

Τραγανή φωλιά με πράσινη σαλάτα και τυρί κρέμα

Σαλάτα όμορφη σε εμφάνιση και γεύση! Ό,τι πρέπει για τραπέζι ή για μια μέρα που θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να του προσφέρεται κάτι υγιεινό και αισθητικά άψογο!

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (14 votes)

Συστατικά:

Για την τραγανή φωλιά

  • 3 κ.σ.παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο

Για τη σαλάτα

  • 1 σγουρή σαλάτα
  • 1 καρδιά μαρουλιού
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κεσεδάκι Cottage Cheese
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. balsamico
  • αλάτι

Οδηγίες:

1. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το καλαμποκάλευρο και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, όπως τις κρέπες και από τις δύο πλευρές.

2. Μόλις το βγάλουμε από το τηγάνι το τοποθετούμε πάνω σε αναποδογυρισμένο μπολ να πάρει σχήμα.

3. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να κρυώσει. Στη συνέχεια το γυρίζουμε και η τραγανή φωλιά είναι έτοιμη.

4. Γεμίζουμε τη φωλιά με τη σγουρή σαλάτα, ρόκα, σπανάκι, μαρούλι και γαρνίρουμε εδώ και εκεί με το κότατζ.

5. Ανακατεύουμε πολύ καλά το ξύδι balsamico, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.

Προέλευση:
Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: 
Ειδικές κατηγορίες: