BACK

Τραγανή Παστουρμαδόπιττα

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει την πιο νόστιμη και τραγανή πίτα με παστουρμά, έτοιμη στην κυριολεξία στο πιτς φιτίλι! 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (3 votes)

Συστατικά:

4 φύλλα κρούστας για πίτες ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ
6-8 φέτες παστουρμά SARY
1 χούφτα τριμμένο ημίσκληρο τυρί τύπου κασέρι
1 πρέζα κύμινο
Ελαιόλαδο 

Οδηγίες:

Σε τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας «πατσαβουριαστά και τσαπατσούλικα» ώστε να καλύψει τον πάτο του τηγανιού.
Απλώνουμε από πάνω μερικές φέτες παστουρμά, τρίβουμε κασέρι, πασπαλίζουμε με λίγο κύμινο και στρώνουμε άλλα δύο φύλλα πατσαβουριαστά με λίγο λάδι στο ενδιάμεσο.
Τηγανίζουμε για λίγα λεπτά, αναποδογυρίζουμε προσεκτικά και συνεχίζουμε το τηγάνισμα και από την άλλη πλευρά μέχρι να πάρει χρώμα!

Tips

Σερβίρετε ακριβώς μόλις τελειώσει η πίτα για να σιγουρέψετε ότι τα φύλλα θα μείνουν τραγανά