BACK
news

Ισκεντέρ Κεμπάπ

Ισκεντέρ Κεμπάπ, Παντελής
gourmed author
Από:
Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet
Προέλευση:
Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: 

Το Pandeli στη Κηφισιά από τις αρχές του 2003 , σας ταξιδεύει με οσμές και αυθεντικές γεύσεις εκεί που για έναν αιώνα τώρα η γεύση βιώνεται ως παραδοσιακή τέχνη.

Από τον πατέρα στο γιο και τώρα τα εγγόνια του μεγάλου μάγειρα με αγάπη και φροντίδα αγκαλιάζουν την εκλεκτή κληρονομιά και συνεχίζουν στο δρόμο
της γευστικής απόλαυσης, πάντα με τον τρόπο του Παντελή.

Συστατικά:

500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ κιμά αρνίσιο
1 αυγό
1/2 φλ ζουμί από κρεμμύδι 
2 κ.γλ.  (ρίγανη, δυόσμο, κόλιανδρο, κίμινο, σκόρδο, πιπέρι)
1 κ γλ.  αλάτι 

 

Οδηγίες:

Ζυμώνουμε το κρέας με όλα τα υλικά.
Περνάμε τον κιμά σε μακριά σούβλα και σχηματοποιούμε σε κοντό κεμπάπ.
Λαδώνουμε ελαφρά και ψήνουμε στα κάρβουνα.

Συνταγή από το Pandeli Restaurant

Tips

Σερβίρεται με κόκκινη καυτερή σως ντομάτας, σκορδάτο γιαούρτι με άνηθο και ξεροψημένες πιττούλες.
0Σχόλια (view all)
Advertisement