BACK

Εγγραφή στο newsletter

Νταϊάνα Κόχυλα

Diane Kochyla

Η Νταϊάνα Κόχυλα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από πατέρα μάγειρα και μητέρα λιτοδίαιτη. Είναι νησιώτισσα (Νέα Υόρκη, Ικαρία), μαγείρισσα (διαρκώς για φίλους και συχνά ως σύμβουλος για διάφορα ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική) και δημοσιογράφος.

 Εχει την εβδομαδιαία στήλη της γαστρονομίας στην εφημερίδα Τα Νέα καθώς και μόνιμη στήλη στα περιοδικά Odyssey και Ιδέες & Λύσεις για το Σπίτι. Η δουλειά της δημοσιεύεται συχνά στον ξένο Τύπο όπως στους The New York Times, The Los Angeles Times και το περιοδικό Saveur. Διδάσκει ελληνική μαγειρική σε διάφορες σχολές του εξωτερικού. Το βιβλίο Τέσσερεις Εποχές, Ωραία Κουζίνα είναι το τρίτο της. Τα δύο πρώτα στα αγγλικά, κυκλοφόρησαν με τους τίτλους The Food and Wine of Greece (1990) και The Greek Vegetarian (1996). Είναι παντρεμένη με το γλύπτη Βασίλη Στενό και έχει μια κόρη, τη γλυκιά Κυβέλη.

Σχετικά άρθρα
0Σχόλια(view all)
Advertisement
Δημοφιλείς συνταγές
 Μακαρονοσαλάτα με λαχανικά χωριάτικη
No votes yet
Το πιάτο αυτό είναι η χαρά των χρωμάτων και γενικά της ζωής,αφού συγκεντρώνει όλα τα βασικά συστατικά που χρειαζόμαστε...
Κολοκυθάκια με ντομάτες στο φούρνο
No votes yet
Ένα ωραίο ενισχυμένο, μπριάμ! Είναι καλοκαιρινό, αλλά όχι μόνο. Αν θέλετε τρίψτε και ανακατέψτε στο ταψί σας λίγη φέτα...
Σχετικά άρθρα
CONTRIBUTOR - IOANNA PAPADOPOULOU
Έχει αναπτύξει αξιοθαύμαστες αντοχές στην κατανάλωση αλκοολούχου χυμού σταφυλιών (κρασί) και στο αναμεμιγμένο ρούμι με...
Θυμάρι - Το εξαιρετικό Βότανο της Μεσογείου
Tο θυμάρι είναι το πιο θαυματουργό  βότανο της Μεσογείου. 
αχινός
"Οι αχινοί είναι μια απειλή για τους λουόμενους σε όλη τη Μεσόγειο. 'Oποιος έτυχε ποτέ να τους πατήσει ξυπόλυτος, ξέρει...