BACK

Πάνος Γεωργούντζος

Γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1977 στην Αθήνα.

Από μικρός είχε αδυναμία στις ωραίες μυρωδιές και έτσι στα τρία του χρόνια απαίτησε να του βγάλουν τα «κρεατάκια», για να τις απολαμβάνει καλύτερα. 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.4 (5 votes)

Τελειώνοντας το Κλασικό Λύκειο Αναβρύτων ξενιτεύτηκε στο Λονδίνο για να σπουδάσει.

Τέσσερα χρόνια μετά, επέστρεψε στην πατρίδα με πτυχίο Νομικής και διοίκησης επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του Middlesex, αλλά και με ένα «καινό δαιμόνιο» που τον τσιγκλούσε συνεχώς: την αγάπη για το κρασί και το φαγητό.

Αφού έκανε ένα πέρασμα από το χώρο των εκδόσεων και της ναυτιλίας με την ιδιότητα του διοικητικού στελέχους, αποφάσισε να κάνει στροφή προς το εμπόριο. Ίδρυσε, λοιπόν, επιχείρηση χονδρικού εμπορίου τροφίμων και ποτών.

Παράλληλα φοιτούσε στο αθηναϊκό παράρτημα του Wine and Spirits Education Trust του Λονδίνου, που θεωρείται ο πλέον αναγνωρισμένος οινικός εκπαιδευτικός οργανισμός στον κόσμο.

Δάσκαλος και μέντορας του εκεί ήταν και είναι ο Κ. Λαζαράκης, μοναδικός Έλληνας Master of Wine.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις που λάμβανε εκεί και την αγάπη του για το γραπτό λόγο, άρχισε να αρθρογραφεί με θέμα το κρασί σε διαδικτυακούς τόπους και περιοδικά.

Αυτή κατέληξε να είναι και η κύρια απασχόλησή του.

 Στο www.gourmed.gr πραγματοποιεί ένα ταξίδι στις αγαπημένες του μυρωδιές και γεύσεις και έτσι εύχεται «να ‘ναι μακρύς ο δρόμος»…

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις