Ένα αφράτο, γλυκό ψωμί φταγμένο με προζύμι και αρωματισμένο με μαστίχα ή μαχλέπι. Τρώγεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας το Πάσχα. Του δίνουν συνήθως σχήμα πλεξούδας και το διακοσμουν με κόκκινα αυγά.
Links
[1] http://www.gourmed.gr
[2] http://www.gourmed.gr/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=http://www.gourmed.gr/glossary/tsoyreki&media=https://www.gourmed.gr/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/tsoureki.jpg?itok=5vHse9M2&description=Τσουρέκι
[5] http://www.gourmed.gr/user
[6] http://www.gourmed.gr/glossary/tsili-tzalapeno-jalapeno
[7] http://www.gourmed.gr/glossary/tyropita
[8] https://www.gourmed.gr/syntages/krya-salata-me-mayromatika-fasolia-kai-piperies-florinis
[9] https://www.gourmed.gr/syntages/kala-fthina/eykoles-psites-patates-foyrnoy-stin-ladokolla
[10] https://www.gourmed.gr/syntages/oles-oi-syntages/mpiskota-me-voytyro
[11] https://www.gourmed.gr/syntages/agkinares-gemistes-me-kima-kai-mpesamel
[12] https://www.gourmed.gr/syntages/koyneli-sti-gastra