Ένα αφράτο, γλυκό ψωμί φταγμένο με προζύμι και αρωματισμένο με μαστίχα ή μαχλέπι. Τρώγεται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας το Πάσχα. Του δίνουν συνήθως σχήμα πλεξούδας και το διακοσμουν με κόκκινα αυγά.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/tsoyreki&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/tsoureki.jpg?itok=5vHse9M2&description=Τσουρέκι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/tsili-tzalapeno-jalapeno
[7] https://www.gourmed.net/glossary/tyropita
[8] https://www.gourmed.net/syntages/ekler-me-krema-kai-glaso-sokolatas
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/ygro-keik-sokolatas
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kempamp-haloymioy
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/nectarine-tart
[12] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/krema-me-mpaharika-kai-meli