Το πορτοκαλί, αλατισμένο και αποξηραμένο αυγοτάραχο του κέφαλου, ένας ακριβός μεζές που χρησιμοποιείται για ορεκτικά ή για την παρασκευή της αυθεντικής ταραμοσαλάτας. Ο πιο εκλεκτός είναι ο άσπρος ταραμάς Σουηδίας.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/taramas&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/taramas.jpg?itok=jIEP0gSm&description=Ταραμάς
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/taragkon-taraggon
[7] https://www.gourmed.net/glossary/tahini
[8] https://www.gourmed.net/syntages/vasikes-syntages/salta-ntomatas-gia-pitsa
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/eykoli-anapodogyristi-milopita
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/manitaria-kanthareles-sote
[11] https://www.gourmed.net/syntages/pitsa-me-ntomates-elies-kai-dentrolivano
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/galaktompoyreko