Γαλλικό γλύκισμα το όνομα του οποίου σημαίνει κυριολεκτικά «χιλιόφυλλο». Αποτελείται από τρεις εναλλασσόμενες στρώσεις σφολιάτας και κρέμα ζαχαροπλαστικής, με ζάχαρη άχνη από πάνω.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/milfeig&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/millefeuille.jpg?itok=RdTCHSDO&description=Μιλφέιγ
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/milo-granny-smith
[7] https://www.gourmed.net/glossary/moyggri
[8] https://www.gourmed.net/syntages/melitzanaki-toyrsi
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/arni-stifado-me-saltsa-harissa-tajin-bel-lham
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/spanaki-me-maratho-sporoys-kolokythas-portokali-kai-feta
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/filetakia-me-ntomata-kai-tyri
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/spagketi-me-melani-soypias-kai-myrodika