Ένα μικρό, άσχημο, μαύρο και άσπρο πετρόψαρο με τρυφερό κρέας και εξαιρετική γεύση. Έχει μεγάλο κεφάλι με κανονικό σώμα που λεπταίνει προς την ουρά. Υπάρχει η κίτρινη και η πράσινη ποικιλία. Και οι δύο κάνουν νοστιμότατη ψαρόσουπα, είτε μόνες τους ή με άλλα πετρόψαρα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/lavrida&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/lavrida.jpg?itok=VKoSdl-S&description=Λαβρίδα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/lavraki
[7] https://www.gourmed.net/glossary/ladotyri-mytilinis
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/patates-foyrnoy-me-dendrolivano
[9] https://www.gourmed.net/syntages/tartar-tonoy
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/melitzanokeftedes
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/keik-marmpre
[12] https://www.gourmed.net/syntages/paegia-me-karavides-kai-thalassina-caldero