Παραδοσιακό πιάτο από την περιοχή της Θράκης, οπού κομμάτια χοιρινού βράζονται με κους κους, καυτερές πιπεριές και κρεμμύδια σε μεγάλη, πήλινη κατσαρόλα. Συνοδεύεται με στραγγιστό γιαούρτι.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kiskeki-thrakis&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kiskeki-thrakis.jpg?itok=MyMj22iY&description=Κισκέκι Θράκης
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kineziki-melitzana
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kitronela-lemonohorto
[8] https://www.gourmed.net/syntages/kynigi-agriopapia-gemisti
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mosharisio-fileto-me-sos-apo-prasina-myrodika
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/droseri-salata-me-araviki-pita-kai-sos-giaoyrti
[11] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/hristoygenniatika-mpalakia-tyrioy
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/tsiladia-messinias-ston-foyrno-me-stafides-kai-thymari