Ένα ετήσιο φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Σταυρανθών. Καλλιεργείται κυρίως σαν πρώτη ύλη για την παραγωγή ελαίου, αλλά και τα φύλλα της χρησιμοποιούνται για σαλάτες και ζωοτροφές.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/elaiokramvi&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/elaiokamvi.jpg?itok=r1q4hHDi&description=Ελαιοκράμβη
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/dyosmos
[7] https://www.gourmed.net/glossary/elia
[8] https://www.gourmed.net/syntages/koyneli-stin-katsarola-me-kremmydia-kai-krasoxido-comlek
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/fetoytsini-me-garides
[10] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/melitzanes-me-skordo-sto-ladi-makdous
[11] https://www.gourmed.net/syntages/tavas-me-arni
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/nioki-me-klassiki-saltsa-ntomatas-vasiliko-kai-pekorino