Οι νεαροί βλαστοί του φασολιού "Phaseolus aureus" ή αντζούκι, που χρησιμοποιούνται σαν λαχανικό στην Κινέζικη και Ιαπωνική κουζίνα. Άλλοι σπόροι των οποίων τα βλαστάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι η σόγια, η φακή, το σιτάρι, η σίκαλη, το σινάπι και το κάρδαμο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/vlastoi-fasolion&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/bean-sprouts-001.jpg?itok=VjrgYG7o&description=Βλαστοί φασολιών
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/vinsanto
[7] https://www.gourmed.net/glossary/vorago-borage
[8] https://www.gourmed.net/syntages/poylerika-kotopoylo-stin-katsarola-me-mila
[9] https://www.gourmed.net/syntages/arnaki-ragoy-me-damaskina
[10] https://www.gourmed.net/syntages/pita-me-htapodi
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/panakota-me-sokolata-kai-krema-me-sos-leykis-sokolatas
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/makaronia-me-kokkini-saltsa-nistisimi