Μια ελληνική και κυπριακή σούπα που παρασκευάζεται από προβρασμένα φασόλια που στραγγίζονται και στην συνέχεια βράζονται σε νερό με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό, ντομάτα, καρότα και σέλινο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/fasolada&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/fasolada.jpg?itok=6W3CfPvH&description=Φασολάδα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/faskomilo
[7] https://www.gourmed.net/glossary/fasoli-gigas
[8] https://www.gourmed.net/syntages/tiganites-me-skliri-myzithra-kai-saltsa-ntomatas
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kynigi-agriopapia-gemisti
[10] https://www.gourmed.net/syntages/mikres-melitzanes-marinarismenes-me-stafides-kai-koykoynari
[11] https://www.gourmed.net/syntages/mosharaki-rolo-me-tyri
[12] https://www.gourmed.net/syntages/me-tin-ypografi-toy-sef/terina-kotopoyloy-me-fistiki-aiginis-kai-verikoko-tyligmeni-se-prosoyto-eyrytanias