Το σαρκώδες και γλυκό ανώριμο περικάρπιο του Γαλλικού φασολιού, γνωστό και ως αμπελοφάσουλο. Μαγειρεύεται στον ατμό, βραστό ή σοταρισμένο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/prasino-fasoli&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/green-bean.jpg?itok=v_mEvdh2&description=Πράσινο φασόλι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/pligoyri
[7] https://www.gourmed.net/glossary/prosoyto
[8] https://www.gourmed.net/syntages/vakalaos-kalamatianos-me-kremmydia
[9] https://www.gourmed.net/syntages/mosharaki-tyligmeno-se-mpeikon-mesa-se-sfoliata
[10] https://www.gourmed.net/syntages/zymes-psomi-ntomatas
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/pagoto-me-safran-kai-meli
[12] https://www.gourmed.net/syntages/pita-kypriaka-kolokythopitakia-me-stafides-kai-koliandro