Μία ανώριμη πατάτα που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού; δεν είναι ξεχωριστή ποικιλία πατάτας. Οι νέες πατάτες είναι μικρότερες σε μέγεθος, με πιο λεπτή φλούδα που δεν χρειάζεται ξεφλούδισμα και είναι κατάλληλα για βράσιμο ή ψήσιμο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/nees-patates&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/new-potato.jpg?itok=afH476CR&description=Νέες πατάτες
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/myzithra
[7] https://www.gourmed.net/glossary/nerokardamo
[8] https://www.gourmed.net/syntages/ragoy-mpolonez-aythentiki-italiki-kai-argomageiremeni
[9] https://www.gourmed.net/syntages/palamida-psiti
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/soyfle-me-katsikisio-tyri
[11] https://www.gourmed.net/syntages/toyrta-pralina
[12] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/marinates-i-marinades-gia-kotopoylo