Ένα μεγάλο, νόστιμο ψάρι, με μακρύ, στρογγυλό σώμα που μοιάζει με ζαργάνα. Συνήθως είναι χρώματος γκρι του μολύβδου. Έχει μεγάλο στόμα και δυνατά δόντια. Ζυγίζει 5-6 1/2 κιλά και μπορεί να μαγειρευτεί με όλους τους τρόπους.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/mparakoynta&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/barracuda-001.jpg?itok=oWZflR65&description=Μπαρακούντα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/mpanana
[7] https://www.gourmed.net/glossary/mparmpoyni
[8] https://www.gourmed.net/syntages/krya-salata-me-mayromatika-fasolia-kai-piperies-florinis
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kryo-soyfle-lemoni
[10] https://www.gourmed.net/syntages/soyfle-me-selinoriza-graviera-kai-safran
[11] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/kerasi-glyko
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/prasini-salata-me-fistiki-aiginis