Γαλλικό γλύκισμα το όνομα του οποίου σημαίνει κυριολεκτικά «χιλιόφυλλο». Αποτελείται από τρεις εναλλασσόμενες στρώσεις σφολιάτας και κρέμα ζαχαροπλαστικής, με ζάχαρη άχνη από πάνω.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/milfeig&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/millefeuille.jpg?itok=RdTCHSDO&description=Μιλφέιγ
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/milo-granny-smith
[7] https://www.gourmed.net/glossary/moyggri
[8] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/lalaggia-hristoygenniatiko-glyko-tis-manis
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kalytero-profiterol-den-yparhei
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/mpakaliaros-me-revithia-giahni
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/koyloyrakia-sokolatas-me-karydi
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/rodakina-me-dentrolivano-kai-rodia