Γαλλικός όρος που περιγράφει έδεσμα που παρασκευάζεται σε βούτυρο, αρταίνεται με αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού, και το οποίο στη συνέχεια πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/menier-meniere&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/menier.jpg?itok=E4PwcVA8&description=Μενιέρ (meniere)
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/melitzana
[7] https://www.gourmed.net/glossary/menta
[8] https://www.gourmed.net/syntages/tartar-tonoy
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/pos-tha-ftiaxete-oraies-spitikes-elies
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/kokkinopsaro-kai-vakalaos-kallimanis-soypa
[11] https://www.gourmed.net/syntages/tarta-lemonioy-lemon-sifon-pie
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/pitsa-thalassini-me-garides