Το τοπικό βότανο της Μεσογείου "Foeniculum vulgare" με γεύση γλυκάνισου. Οι αποξηραμένοι σπόροι χρησιμοποιούνται σαν μπαχαρικό ή μπορούν να φυτευτούν για χειμερινές σαλάτες, ενώ τα φύλλα του που μοιάζουν με φτερά χρησιμοποιούνται για να δώσουν γεύση σε διάφορα πιάτα ή σαλάτες.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/maratho&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/fennel.jpg?itok=-mp3b1rO&description=Μάραθο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/mantzoyrana
[7] https://www.gourmed.net/glossary/marinada
[8] https://www.gourmed.net/syntages/aythentiko-antana-giaoyrtloy-kempap
[9] https://www.gourmed.net/syntages/satomprian-o-vasilias-toy-giortinoy-trapezioy
[10] https://www.gourmed.net/syntages/kokkini-kolokythopita
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/ahinosalata
[12] https://www.gourmed.net/syntages/me-tin-ypografi-toy-sef/mpoytaki-arnisio-stin-katsarola-me-skordo-kai-tyri