Κρεμώδες τυρί λευκού χρώματος, με μαλακή, ελαφρώς ξινή και αλμυρή γεύση. Είναι ασχημάτιστο, χωρίς περίβλημα και σερβίρεται με κουτάλι. Παρασκευάζεται από γάλα κατσικίσιο ή μείγμα αυτού με πρόβειο στο οροπέδιο Όθρυς της περιοχής Δομοκού.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/katiki-domokoy&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/katiki-domokou.jpg?itok=xrGUZJN-&description=Κατίκι Δομοκού
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kastano
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kafe-kremmydi
[8] https://www.gourmed.net/syntages/ekler-me-krema-kai-glaso-sokolatas
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/ygro-keik-sokolatas
[10] https://www.gourmed.net/syntages/saltsa-vinaigrette-me-vrasta-sfihta-ayga
[11] https://www.gourmed.net/syntages/agriogoyroyno-me-kastana-kai-manitaria
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles-oi-syntages/ahinosalata