Ένα ολοετές βότανο που μοιάζει με θυμάρι και έχει δύο βασικές μορφές, την καλοκαιρινή και τη χειμερινή θρούμπη. Συνήθως χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση στα φασόλια.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/throympi&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/throubi.jpg?itok=IuR_gzOg&description=Θρούμπη
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/zomos-kreatos
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kalathaki-limnoy
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/tsiladia-messinias-ston-foyrno-me-stafides-kai-thymari
[9] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/lingkoyini-me-garides-oyzates-piperies-kai-kapari
[10] https://www.gourmed.net/syntages/psari-ston-foyrno-me-kroysta-alatioy
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/mpakaliaros-me-koynoypidi
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/astakoydakia-toy-sideri