BACK

Εγγραφή στο newsletter

Αλιμος - Il Tinello, ένα κρυμμένο εστιατόριο

Το Il Tinello εδώ και 17 χρόνια προσφέρει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Απεριόριστο Ιταλικό φαγητό σε προκαθορισμένη τιμή, μαγειρεμένο με αγάπη από την Ντανιέλα και σερβιρισμένο από τον Έλληνα σύζυγό της, Στέφανο.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας και είναι τόσο καλά κρυμμένο, που μπορεί να περάσετε δυο και τρεις φορές μέχρι να ανακαλύψετε την είσοδο. Η διακόσμηση είναι απλή αλλά δεν έχετε χρόνο να το παρατηρήσετε, αφού από τη στιγμή που θα καθίσετε το φαγητό ρέει άφθονο. Τρώτε και πίνετε όσο θέλετε, σε προκαθορισμένη τιμή. Ο χώρος θα γεμίσει όχι μόνο με τα εξαίσια αρώματα από το φαγητό που μαγειρεύεται αλλά και με την πληθωρική προσωπικότητα του Στέφανου.Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχετε ξαναφάει τόσα διαφορετικά είδη ζυμαρικών και τόσες σάλτσες στο ίδιο γεύμα. Σταματήστε το Στέφανο όποτε αποφασίσετε ότι θέλετε μια επανάληψη από το αγαπημένο σας πιάτο.Το Il Tinello δημιουργήθηκε από το Στέφανο (Έλληνας) και τη Ντανιέλα (Ιταλίδα), όταν μετακόμισαν στην Ελλάδα από τον Καναδά, πριν από 17 χρόνια και από τότε πολύ λίγα έχουν αλλάξει. Παρά το πώς μπορεί να σας αφηνεί, το μαγαζι αυτό έχει καλύψει κάθε λεπτομέρεια, κάθε πιάτο έχει σχεδιαστεί  προσεκτικά, ενώ και οι ιδιοκτήτες είναι πραγματικοί επαγγελματίες, ο καθένας στον τομέα του. προσωπικό, με ζωηρή ατμοσφαιρα και νοστιμότατο φαγητό. Θα νιώσετε ότι είστε μέρος ενός underground σκηνικού!

Διεύθυνση: Κνωσσού 54, Άλιμος      Χάρτης

Τηλέφωνο: 2109828462

Τιμή ανα άτομο: €35

Tips

Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε ό,τι μα ό,τι σας προσφέρουν. Μια προειδοποίηση: Μη φάτε τα πάντα από την αρχή, γιατί πρέπει να αφήσετε χώρο και για τα υπόλοιπα!

Σχετικά άρθρα
1Σχόλια(view all)
04/27/2013 - 08:11
Protos
Η εμπειρία & το φαγητό ειναι θεικά ! Η σχέση τιμής & φαγητού πολυ τίμια. Πληρώσαμε € 30 το άτομο & ξεσκιστικαμε στο φαί, με οσο κρασι θέλαμε.
Advertisement
Δημοφιλείς συνταγές
Πάβλοβα με φράουλες και σαντυγί
Average: 4.3 (7 votes)
Τραγανή μαρέγκα, αφράτη σαντιγί, φρέσκες φράουλες και η αποθέωση της γλύκας. Η μπαλαρίνα Anna Pavlova έγινε γλυκό ...
Αρνάκι με χαρόνια (μαυρομάτικα) και πιλάφι
No votes yet
Χαρόνια ονομάζουν στην Αρκαδία τα μαυρομάτικα φασόλια γιατί έχουν αυτό το μαύρο στίγμα. Φτιάξτε αυτό το φαγητό με τα...
Σχετικά άρθρα
 Το FOOD+WINE ετοιμάζει γευστική δοκιμή με τα κρασιά από το Κτήμα Παυλίδη
Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου το εστιατόριο FOOD+WINE παρουσιάζει τα κρασιά από το Κτήμα Παυλίδη σε βάθος χρόνου από...
Μεταξουργείο - Aleria επιβλητικό και πανέμορφο στο κέντρο της πόλης!
Το Aleria στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό σε μια περιοχή της Αθήνας που δεν μπορείς παρά να ξεχωρίσεις από...
Τα κόκκινα αυγά του Πάσχα
Τα πασχαλινά αυγά βάφονται από τους ορθόδοξους χριστιανούς κόκκινα σε ανάμνηση του αίματος του Χριστού