BACK
news

Αλιμος - Il Tinello, ένα κρυμμένο εστιατόριο

Το Il Tinello εδώ και 17 χρόνια προσφέρει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους. Απεριόριστο Ιταλικό φαγητό σε προκαθορισμένη τιμή, μαγειρεμένο με αγάπη από την Ντανιέλα και σερβιρισμένο από τον Έλληνα σύζυγό της, Στέφανο.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας και είναι τόσο καλά κρυμμένο, που μπορεί να περάσετε δυο και τρεις φορές μέχρι να ανακαλύψετε την είσοδο. Η διακόσμηση είναι απλή αλλά δεν έχετε χρόνο να το παρατηρήσετε, αφού από τη στιγμή που θα καθίσετε το φαγητό ρέει άφθονο. Τρώτε και πίνετε όσο θέλετε, σε προκαθορισμένη τιμή. Ο χώρος θα γεμίσει όχι μόνο με τα εξαίσια αρώματα από το φαγητό που μαγειρεύεται αλλά και με την πληθωρική προσωπικότητα του Στέφανου.Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχετε ξαναφάει τόσα διαφορετικά είδη ζυμαρικών και τόσες σάλτσες στο ίδιο γεύμα. Σταματήστε το Στέφανο όποτε αποφασίσετε ότι θέλετε μια επανάληψη από το αγαπημένο σας πιάτο.Το Il Tinello δημιουργήθηκε από το Στέφανο (Έλληνας) και τη Ντανιέλα (Ιταλίδα), όταν μετακόμισαν στην Ελλάδα από τον Καναδά, πριν από 17 χρόνια και από τότε πολύ λίγα έχουν αλλάξει. Παρά το πώς μπορεί να σας αφηνεί, το μαγαζι αυτό έχει καλύψει κάθε λεπτομέρεια, κάθε πιάτο έχει σχεδιαστεί  προσεκτικά, ενώ και οι ιδιοκτήτες είναι πραγματικοί επαγγελματίες, ο καθένας στον τομέα του. προσωπικό, με ζωηρή ατμοσφαιρα και νοστιμότατο φαγητό. Θα νιώσετε ότι είστε μέρος ενός underground σκηνικού!

Διεύθυνση: Κνωσσού 54, Άλιμος      Χάρτης

Τηλέφωνο: 2109828462

Τιμή ανα άτομο: €35

Tips

Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε ό,τι μα ό,τι σας προσφέρουν. Μια προειδοποίηση: Μη φάτε τα πάντα από την αρχή, γιατί πρέπει να αφήσετε χώρο και για τα υπόλοιπα!

Σχετικά άρθρα
1Σχόλια(view all)
04/27/2013 - 08:11
Protos
Η εμπειρία & το φαγητό ειναι θεικά ! Η σχέση τιμής & φαγητού πολυ τίμια. Πληρώσαμε € 30 το άτομο & ξεσκιστικαμε στο φαί, με οσο κρασι θέλαμε.
Advertisement
Δημοφιλείς συνταγές
Ρεβύθια στην κατσαρόλα
Average: 5 (1 vote)
Τα ρεβύθια μαγειρεύονται με χιλιάδες τρόπους και είναι σίγουρα από τα πιο νόστιμα όσπρια. Εδώ με σπανάκι και ντομάτα...
320 x 320: FOOD - FISH SOUP WITH EGG-LEMON SAUCE
Average: 5 (3 votes)
Σχετικά άρθρα
ψωμί, βιβλία, μαγερική
Πάνε χρόνια από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε "Το ψωμί" (Εκδόσεις Καστανιώτη, 2000). Πολύ αλεύρι κύλησε έκτοτε στον κάδο...
Οινοποιεία στην Αττική που μπορείτε να επισκεφθείτε
Παρουσιάζουμε μερικά απο τα επισκέψιμα οινοποιεία της Αττικής
Ψάρια του Σεπτέμβρη
Επιστρέφοντας από τα νησιά στην πόλη και στην εργασία, η γεύση του φρέσκου ψαριού στο νησί αποτελεί μελαγχολική...