BACK

HYATT REGENCY THESSALONIKI 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η «συνταγή» του Hyatt Regency Thessaloniki περιέχει τα πιο νόστιμα συστατικά:  έμπνευση, δημιουργικότητα, αισιοδοξία!

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 5 (1 vote)

Στη διάρκεια των 20 χρόνων της, η γαστρονομική πορεία της κουζίνας του Hyatt Regency Thessaloniki
«γέννησε» εμβληματικά πιάτα και χάρισε μοναδικές στιγμές σε όσους αναζητούν μια αυθεντική
gourmet απόλαυση. Τη φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες των chefs μας και την εμπειρία δύο
δεκαετιών προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου, συγκεντρώνοντας με
πολλή αγάπη τις συνταγές που ξεχώρισαν, τα πιάτα που αγαπήθηκαν περισσότερο.
Ύστερα από πολύμηνη προετοιμασία, η έκδοση « Culinary Exclusive Story-The 20year edition » είναι
έτοιμη!


Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης, ο Pastry Chef Αλέξανδρος Αλεξίου και οι μπριγάδες τους
μοιράζονται τα μυστικά τους και αποκαλύπτουν 20 εκπληκτικά μενού και 60 μοναδικές συνταγές που
έγραψαν γαστρονομική ιστορία.

Πώς μπορεί να χωρέσει η εμπειρία και η γευστική εξέλιξη 20 ολόκληρων ετών μέσα στις σελίδες ενός
βιβλίου;

Επιλέξαμε να εστιάσουμε στα «υλικά» και τις «πρώτες ύλες» που συνθέτουν τη βάση πάνω στην οποία
δημιουργήθηκαν πολλές από τις αναμνήσεις μας και σημάδεψαν σημαντικές στιγμές της ζωής μας:
κάποιο ιδιαίτερο γεύμα, ένα αξέχαστο δείπνο, μία φιλική κουβέντα συνοδεία μεζέδων και καλού
κρασιού. Ένα «τραπέζι», στο οποίο είτε ήμασταν οικοδεσπότες, είτε καθίσαμε ως συνδαιτημόνες και
φιλοξενούμενοι.
Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο πλούτος συναισθημάτων που έχει χαραχτεί στις μνήμες μας, με
αφορμή μια γαστρονομική εμπειρία- μάλλον, ακριβώς εξαιτίας της...
Το Hyatt Regency Thessaloniki συμπλήρωσε αισίως 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φιλοξενίας και
των luxury services. Αυτήν την επέτειο θελήσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας, καταγράφοντας
μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μαγειρικές δημιουργίες των chefs μας. Ήταν ακριβώς αυτές οι
γαστρονομικές ανατάσεις που έκαναν το Hyatt Regency Thessaloniki σημείο αναφοράς για τους
φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου, διάσημους και λιγότερο διάσημους, ειδήμονες και γευσιγνώστες ή
απλά λάτρεις της ποιοτικής κουζίνας, ξένους και Έλληνες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την
προτίμησή τους.

Tips

Το βιβλίο θα πωλείται στο ξενοδοχείο, όταν αυτό ανοίξει για φέτος τις πύλες του.

 

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις