BACK

Βραστές πατάτες με βούτυρο

Γεύση απλή μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη γαρνιτούρα για όλων των ειδών τα κρέατα. Για ένα ελαφρύ γεύμα μπορείτε να τη συνοδεύσετε με αβγά βραστά. Φυσικά μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε το φρέσκο βούτυρο με μαργαρίνη, χάνοντας ωστόσο όχι μόνο σε λιπαρά, αλλά και σε άρωμα!

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.7 (7 votes)

Συστατικά:

5-6- μεσαίες πατάτες
φρέσκο βούτυρο (ή μαργαρίνη)
λίγο μαϊντανό

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στα τέσσερα (4).

1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες με αλατισμένο νερό και αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος  των κομματιών).

2. Στραγγίζουμε και τις περιλούουμε με φρέσκο λιωμένο βούτυρο.

Σερβίρουμε με πιπέρι και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.