BACK

Ψητό Μοσχάρι με Σος Τεριάκι

Νόστιμο μοσχάρι σε τεριάκι σος με τζίντζερ, σκόρδο και γιαούρτι. Ιδανική συνταγή για BBQ.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3 (2 votes)

Συστατικά:

 

Για τη μαρινάδα


500 γρ. γιαούρτι TOTAL 2%
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 βολβό από ρίζα φρέσκου τζίντζερ, τριμμένο
50 γρ. σος σόγιας
25 γρ. καστανή ζάχαρη
50ml ξύδι ρυζιού

Για το μοσχάρι


4 μπριζόλες x 250 γρ. ή 1 κιλό μοσχάρι

Οδηγίες:

 

Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και σιγουρεύεστε ότι η ζάχαρη έχει διαλυθεί μέσα στη σόγια και στο ξύδι ρυζιού πριν προσθέσετε το γιαούρτι TOTAL 2%.
Σε μια μεγάλη σακούλα που ανοίγει και κλείνει, χύνετε τη μισή ποσότητα από το μείγμα γιαουρτιού και κρατάτε το υπόλοιπο για ντιπ που θα συνοδεύσει το κρέας σας.
Τοποθετείτε το κρέας που έχετε διαλέξει...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/