BACK

Καγιανάς με ντομάτα φέτα και σκόρδο κονφί

Ο καγιανάς ή στραπατσάδα είναι το καλύτερο κατά βάση καλοκαιρινό φαγάκι.

Αυγά και ντομάτα σε μία συνάντηση μοναδική με την φέτα να δίνει την ιδιαίτερη γεύση της και το σκόρδο κονφί μαζί με την φρέσκια ρίγανη να απογειώνουν τα αρώματα της.

 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.8 (6 votes)

Συστατικά:

4 αυγά

2 ντομάτες ώριμες

2 κουτ. γλ. ζάχαρη

200 γρ. φέτα σκληρή βαρελίσια

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο κονφί λιωμένες

3-4 κουτ. γλ. φρέσκια ρίγανη

 

 

Οδηγίες:

Αυτή η συνταγή είναι το πιο νόστιμο, γρήγορο και νόστιμο φαγάκι που μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε στιγμή.

Το σκόρδο κονφί απαραίτητο συστατικό θα σας δώσει την γεύση και θα το κάνει ελαφρύ και εύπεπτο.

 

Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες και τις βάζουμε μαζί με το ελαιόλαδο, την ζάχαρη και τα σκόρδα κονφί σε ένα τηγάνι να πάρουν μία βράση.

 

  

 

Ανακατεύουμε τα αυγά και ψιλοκόβουμε μέσα την φέτα.

Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι στην ντομάτα που βράζει.

Προσθέτουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη.

 

 

Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα.

Σερβίρουμε ζεστό σε πιάτο με λίγο τριμμένο φρέσκο πιπέρι ή επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.