BACK

Παϊδάκια πανέ

Τραγανά και αφράτα αυτά τα παιδάκια θα σας μαγέψουν με την απλότητα και την γεύση τους.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

12 αρνίσια παϊδάκια
2 φλυτζάνι αλεύρι
4 αυγά
1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές δυόσμο
1 κουταλιά ρίγανη
1/2 φλυτζάνι τριμμένο αμύγδαλο
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 κουταλιά πάπρικα
3 κουταλιές χρένο (horseradish)
αλατι, πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνεται τα παϊδάκια και τα αλείφετε με το χρένο. Χτυπάτε τ' αυγά με λίγο λάδι και αλάτι, ανακατεύετε τη φρυγανιά, τον δυόσμο, την ρίγανη, το αμύγδαλο, την παρμεζάνα και την πάπρικα. Αλευρώνετε τα παϊδάκια τα βουτάτε στο αυγό και μετά στο μίγμα της φρυγανιάς.

Τηγανίζετε τα παϊδάκια και όταν ψηθούν τα τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί.

Tips

Συνοδέψτε τα με ψητά λαχανικά, πουρέ πατάτας ή ακόμα και ρύζι.