BACK

Χαβιάρι σε ροστί πατάτας

Τις λίγες ίσως φορές που θα σερβίρετε χαβιάρι στο σπίτι σας κάντε τις ξεχωριστές. Ένας ιδανικός και πολύ γευστικός τρόπος να σερβίρετε το χαβιάρι σε κρέπες από πατάτα με κρεμώδες τυρί και αρωματικά βότανα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

25 γρ. χαβιάρι
4 πατάτες
100 γρ. γιαούρτι
200 γρ. τυρί κρέμα
χυμό από 2 λεμόνια
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 αγγουράκι για το γαρνίρισμα
ηλιέλαιο

Οδηγίες:

1. Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη

2. Πλάθουμε με την πατάτα μικρές κρέπες

3. Ψήνουμε τις κρέπες σε χαμηλή φωτιά σε ένα τηγάνι αλειμμένο ελαφρά με ηλιέλαιο. Αφήνουμε να κρυώσουν.

4. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κρεμώδες τυρί, τον άνηθο και τον χυμό λεμονιού.

5. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τις κρέπες πατάτας.

6. Μοιράζουμε το χαβιάρι στος κρέπες και το γαρνίρουμε με φέτες αγγουριού και λεπτές φέτες λεμονιού.

Tips

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπρικ σολομού