BACK

Τηγανίτες με πορτοκάλι, γιαούρτι και μέλι

Ιδανικό για πρωινό αλλά και για γλυκό σε απογευματινό τσάι.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (3 votes)

Συστατικά:

 

2 αβγά
1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού
1 1/2 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
300 γρ. TOTAL
2 κ. γ. ζάχαρη
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ. γ. μαγειρική σόδα
1 κ. γ. baking powder
1/2 κ. γ. κανέλα
Λάδι για το τηγάνι
Μέλι και βούτυρο για το γαρνίρισμα

Οδηγίες:

 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά με το χυμό του πορτοκαλιού και το ξύσμα. Βάζουμε το TOTAL και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πάλι.
Προσθέτουμε το αλεύρι, τη σόδα, το baking powder, το αλάτι και την κανέλα.
Ανακατεύουμε και πάλι καλά μέχρι να γίνει ένα μείγμα. Ρίχνουμε λίγο μείγμα σε καυτό λάδι και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/