BACK

Σουβλάκια ψητών λαχανικών με ταλαγάνι

Τα σουβλάκια ψητών λαχανικών είναι το καλύτερο και πιο γευστικό συνοδευτικό για κρέας και ψάρι, αλλά και το ελαφρύ και υγιεινό γεύμα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.1 (8 votes)

Συστατικά:

4 κολοκυθάκια

4 μελιτζάνες τσακώνικες

30 ντοματίνια

3 κόκκινες πιπεριές

3 πράσινες πιπεριές

3 κίτρινες πιπεριές

250 γρ ταλαγάνι Μεσσηνίας

50 γρ  ελαιόλαδο

λίγο φασκόμηλο

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια τα βάζουμε σε ένα μπολ ριίχνουμε και το ελαιόλαδο και το φασκόμηλο και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για δύο ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο σκεπασμένα.

Κόβουμε και το ταλαγάνι και περνάμε στα σουβλάκια τα λαχανικάκαι και το ταλαγάνι αρκετά σφιχτά.

Ψήνουμε τα σουβλάκια λαχανικών στα κάρβουνα ή στην σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.