BACK

Πιπεριές κόκκινες ψητές

Όποιος είναι από την Φλώρινα ξέρει να κάνει αυτές τις πιπεριές και με καυτερες τσούσκες!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

20 πιπεριές κομμενες στην μεση καθαρισμένες από σπόρους
λάδι
αλατι και πιπέρι
μπαλσάμικο
 

Οδηγίες:

Απλωνουμε σε λαμαρινες του φουρνου αντικολλητικο χαρτι να ειναι ετοιμο λαδωνουμε με μπολικο λαδι τις πιπεριες,τις αλατιζουμε πολυ καλα,και τις ανακατευουμε να παει παντου το λαδι και το αλατι.και τις τοποθετουμε στο ταψι ετσι ωστε η εξωτερικη πλευρα της πιπεριας να ειναι ορατη οταν θα ψηνεται. 
Τις ψηνουμε στο γκριλ μεχρι να δουμε με την βοηθεια ενος πηρουνιου ο,τι εχουν μαλακωσει.
Αφου ψηθουν τις σκεπαζουμε απο πανω με πλαστική μεμβράνη  και τις αφηνουμε να ιδρωσουν ωστε να μπορεσουμε πιο ευκολα να τις ξεφλουδισουμε.
Με την βοηθεια ενος μαχαιριού,η και με το χερι μας ακομα ξεφλουδιζουμε τις πιπεριες προσεχτικα ωστε να μην τραβαμε και την σαρκα,παρα μονο την φλουδα.
Τις απλώνουμε σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω λάδι και μπαλσάμικο