Πατατοκροκέτα Γιαουρτιού με Χοιρομέρι και Αυγό Τηγανητό
Δημοσιέυτηκε: Mon, 07/21/2014 - 16:29 || Ενημερώθηκε: Thu, 10/13/2016 - 10:27
Μια συνταγή ιδανική για ένα κυριακάτικο μεσημεριανό γέυμα ή για να χρησιμοποιήσετε τα περισσεύματα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.
Το γιαούρτι TOTAL δένει τέλεια όλα τα υλικά, χαρίζοντας μια σχετικά ξινή αλλά ισορροπημένη γεύση.
Συστατικά:
50 γρ. γιαούρτι TOTAL
150 γρ. πουρέ πατάτας/ βραστές πατάτες
1 κ.γ. ψιλοκομμένα μυρωδικά
50 γρ. χοιρομέρι, κομμένο σε κυβάκια
50 γρ. λάχανο, μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
1 κ.γ. λάδι
2 αυγά
Οδηγίες:
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύετε την πατάτα, τα μυρωδικά, το χοιρομέρι, το λάχανο και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: