BACK

Πατατοκροκέτα Γιαουρτιού με Χοιρομέρι και Αυγό Τηγανητό

Μια συνταγή ιδανική για ένα κυριακάτικο μεσημεριανό γέυμα ή για να χρησιμοποιήσετε τα περισσεύματα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Το γιαούρτι TOTAL δένει τέλεια όλα τα υλικά, χαρίζοντας μια σχετικά ξινή αλλά ισορροπημένη γεύση.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

 

50 γρ. γιαούρτι TOTAL
150 γρ. πουρέ πατάτας/ βραστές πατάτες
1 κ.γ. ψιλοκομμένα μυρωδικά
50 γρ. χοιρομέρι, κομμένο σε κυβάκια
50 γρ. λάχανο, μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
1 κ.γ. λάδι
2 αυγά

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύετε την πατάτα, τα μυρωδικά, το χοιρομέρι, το λάχανο και ...

 

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/