BACK

Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα

Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα είναι ίσως από τις καλύτερες Ελληνικές συνταγές για τους μήνες που βγαίνουμε στην βεράντα να ψήσουμε. 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.7 (3 votes)

Συστατικά:

8 χοντρούλικα παΐδάκια
2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
1 1/2 κ.κ. ξερό θυμάρι 
1/2  κ.κ μπούκοβο
​1 κ.σ. Γούστερ σος
2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
 

Οδηγίες:

Ανάβουμε τα καρβουνα και προετοιμάζουμε την ψησταριά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε μέσα τα παϊδάκια για λίγο να μαριναριστούν μέχρι να κατέβει η φωτιά.
Λαδώνουμε την σχάρα, και ψήνουμε περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά εάν τα θέλουμε μέτρια ψημένα ή περισσότερο, σύμφωνα με τα γούστα μας.