BACK

Αβγά με ρόκα, προσούτο και γιαούρτι

Γρήγορο, εύκολο και απολαυστικό πρωινό αλλά και γευστικότατο μεζεδάκι.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (2 votes)

Συστατικά:

 

4 αβγά
4 φέτες προσούτο
Φρέσκια ρόκα για σαλάτα, πλυμένη
6 κ. σ. λευκό ξίδι
4 μεγάλες φέτες ψωμιού της επιλογής σας
4 κουταλιές TOTAL

Οδηγίες:

 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180⁰C και φρυγανίζουμε το ψωμί.

Το τοποθετούμε σε 4 ξεχωριστά πιάτα και απλώνουμε στην επιφάνειά του ρόκα και μία φέτα προσούτο.
Τηγανίζουμε τα αβγά και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/