BACK

Μους από σολομό

Υπέροχο καλοκαιρινό φευστικό έδεσμα για πολλές χρήσεις.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

300 γρ βραστό σολομό
150 ml κρέμα γάλακτος
100 ml μπεσαμέλ
½ λίτρο ζελατίνη ψαριού
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Πατάμε λίγο το σολομό με το γουδί και προσθέτουμε την μπεσαμέλ. Αλατοπιπερώνουμε κατά προτίμηση. Το σουρώνουμε και προσθέτουμε 70 ml ζελατίνη και την κρέμα γάλακτος που έχουμε φουσκώσει ελαφρώς.

 

Χωριστά ρίχνουμε σε μία ειδική φόρμα για μους μέρος της ζελατίνης του ψαριού που έχει ρευστοποιηθεί, την αφήνουμε να δέσει και την διακοσμούμε με τρούφες.

Στη συνέχεια γεμίζουμε τη φόρμα με την κρέμα σολομού και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα το σερβίρουμε.