Τράιφλ με μέλι, πορτοκάλι και γιαούρτι
Δημοσιέυτηκε: Wed, 12/03/2014 - 12:38 || Ενημερώθηκε: Wed, 01/07/2015 - 11:29
Ένα απολαυστικό, γλυκό τράιφλ με αρώματα εσπεριδοειδών.
Συστατικά:
1 βάση παντεσπάνι διαμέτρου 20 εκατ.
1/2φλιτζάνι μέλι
3 πορτοκάλια, καθαρισμένα από το λευκό περίβλημα και τεμαχισμένα
1/4φλιτζανιού μπράντι (προαιρετικό)
4 φλιτζάνια ζελέ πορτοκάλι
2 1/4 φλιτζανιού στραγγιστό γιαούρτι Total
φρέσκια μέντα για γαρνίρισμα
Οδηγίες:
Κόβετε το παντεσπάνι στη μέση κατά μήκος.
Αλείφετε το κάθε μισό με μέλι και μετά κόβετε σε κομμάτια.
Βάζετε το τεμαχισμένο παντεσπάνι σε 1 μεγάλο γυάλινο μπολ ή 8 ατομικά ποτήρια.
Τοποθετείτε κομμάτια πορτοκάλι από πάνω, περιχύνετε με μέλι και προσθέτετε το μπράντι.
Συμπληρώνετε με το ζελέ πορτοκαλιού και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό: