BACK

Πικάντικοι Ρεβυθοκεφτέδες με Ντιπ από Αγγούρι και Μέντα

Εξαιρετική παραλλαγή του κλασικού αραβικού φαλάφελ, που σερβίρεται με ένα ντιπ από δροσερό γιαούρτι και μέντα μέσα σε φύλλα μαρουλιού.

Ιδανικό πιάτο για BBQ ή για μεσημεριανό σνακ.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4 (4 votes)

Συστατικά:

Για τους ρεβυθοκεφτέδες:  


75 γρ. γιαούρτι TOTAL 2%
25ml σπορέλαιο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
1 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο
400 γρ. ρεβύθια, στραγγισμένα
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
50 γρ. αλέυρι ολικής άλεσης (ή και απλό αλεύρι)
1 κ.σ. μαϊντανό ή κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Αλάτι & πιπέρι


Για το ντιπ:


125 γρ. γιαούρτι TOTAL 2%
¼ αγγούρι, τριμμένο
¼ ματσάκι μέντας, ψιλοκομμένο
1 μαρούλι άισμπεργκ

Οδηγίες:

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, το κύμινο και τον κόλιανδρο μέχρι να ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/