BACK

Παξιμάδι με ντομάτα και κοπανιστή Μυκόνου

Η Αιγαιοπελαγίτικη μπρουσκέτα με την αψάδα της κοπανιστής και την δροσιά της ντομάτας θα σας μεταφέρει με το ζόρι στο νησί των ανέμων την Μύκονο.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.2 (5 votes)

Συστατικά:

8 παξιμάδια

200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου

1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη

½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι

8 ελιές Καλαμών

1 κουταλιά ρίγανη

4 κουταλιές ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Κόβουμε την ντομάτα σε μικρά καρεδάκια βγάζοντας τα πολλά σπόρια και τα πολλά υγρά.

Ανακατεύουμε την ντομάτα, το ελαιόλαδο, την ρίγανη, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο.

Απλώνουμε σε κάθε παξιμάδι λίγο από το μείγμα της ντομάτας και βάζουμε από πάνω 2 κουταλιές κοπανιστή.

Σερβίρουμε γαρνίροντας με μία ελιά και φρεσκοτριμμένη ρίγανη.