BACK

Πάβλοβα με κρέμα γιαουρτιού και βανίλια

Αυτό είναι που λέμε γλυκό, βαρύ και ασήκωτο.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

Για τη μαρέγκα:


100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. ασπράδια αυγών (περίπου 3 αυγά)
Για τη γέμιση:
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total
100 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
50 ml μέλι
1 λοβός βανίλιας, τους σπόρους


Για τη σος φράουλας:


200 γρ. φράουλες, περασμένες στο multi
70 γρ. ζάχαρη άχνη


Για το γαρνίρισμα:


Φρούτα εποχής, ψιλοκομμένα
Ζάχαρη άχνη

Οδηγίες:

Μαρέγκα: Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα.

Σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε σιγά σιγά την άχνη, ανακατεύοντας απαλά με μια πλαστική σπάτουλα.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100°C. Απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/