Πανακότα γιαουρτιού με δαμάσκηνα μέλι και βινσάντο
Δημοσιέυτηκε: Tue, 07/22/2014 - 16:59 || Ενημερώθηκε: Thu, 11/06/2014 - 17:32
Ελαφρύ γλυκό για όλες τις ώρες.
Συστατικά:
510γρ γιαούρτι στραγγιστό Total Ο%
2 φύλλα ζελατίνης μουσκεμένα σε κρύο νερό
2 σφηνάκια λικέρ μαστίχα
ΓIA TH ΣΑΛΤΣΑ
12 δαμάσκηνα ώριμα
1 ποτήρι κρασιού Vinsanto
4 κουταλιές σούπας μέλι
Λίγα φυλλαράκια αρμπαρόριζα
Οδηγίες:
Bάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ.
Zεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων το λικέρ μαστίχα μαζί με 4 κουταλιές της σούπας νερό.
Διαλύουμε μέσα στο λικέρ τη ζελατίνη, ανακατεύουμε καλά και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: