BACK

Μπρουσκέτα με ψητό κολοκυθάκι και άνηθο

Ελαφριά και φυσικά απόλυτα υγιεινή με όλη την γεύση από το κολοκύθι και τον άνηθο.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.3 (7 votes)

Συστατικά:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο ψωμί

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

4 μέτρια κολοκυθάκια

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

 

Οδηγίες:

Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ και μόλις ξεροψηθούν τις αλείφουμε με το σκόρδο.

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια εγκάρσια και τα περνάμε από το σχαροτήγανο για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά, να μαλακώσουν και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.

Σερβίρουμε βάζοντας τα ψημένα κολοκυθάκια επάνω στα φρυγανισμένα ψωμάκια περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.