BACK

Φαρφάλες με καπνιστό σολομό και γκράπα

Μια καλή ιδέα για ένα δροσερό ελαφρύ γεύμα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.7 (3 votes)

Συστατικά:

200 γρ. κρέμα γάλακτος
120 γρ. καπνιστός σολομός
400 γρ. φαρφάλες
10 γρ πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
1 σφηνάκι γκράπα
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
σχοινόπρασο για γαρνιτούρα

Οδηγίες:

Βράζουμε σε τηγάνι την κρέμα γάλακτος με την πάπρικα. Προσθέτουμε το σολομό και λίγο αλάτι.

Όταν δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε την παρμεζάνα.

Σβήνουμε με γκράπα. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.